keskiviikko 17. elokuuta 2016

Potkua näkymiseen somettamalla!

Tämä koulutus on jo syyskuussa Helsingissä. Mukaan mahtuu vielä, joten lue lisää alta ja ilmoittaudu messiin! Koulutukseen sisältöön voi vielä ilmoittautuesa vaikuttaa ja esittää toiveita päivän sisällöstä. Erityisesti nuoret ovat tervetulleita mukaan, mutta nuorten parissa työskenteleville päivä on myös hyödyllinen. Laita siis viestiä eteenpäin päivästä sopiville tulokkaille.
 
Duunimentori-hanke ja Nuorisoyhteistyö Seitti järjestävät Potkua näkymiseen somettamalla – työnhakua ja omaa näkyvyyttä uusin keinoin -koulutuksen sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Koulutus järjestetään to 15.9. Invalidiliiton esteettömässä toimitalossa (os. Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki) klo 9 – 16. Tilaisuudessa kuullaan mm. luento vloggaamisesta – paikalla kaksi vloggaajaa, lisäksi asiaa työllisyydestä ja paljon muuta!

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistuja saa materiaalit, aamukahvit pikkusuolaisella ja lounaan. Tilaisuudessa on iltaohjelmaa klo 17 – 20. Iltaohjelmassa luvassa rentoa yhdessäoloa ja tietoa bloggaamisesta. Huom! Saunatilat ovat käytössämme! Iltaohjelmaan tuleville on tarjolla pientä purtavaa. Ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.lyyti.fi/reg_2016/Potkuanakymiseen.

HUOM! Osallistumisen voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa! Lisätietoja tilaisuudesta saat Duunimentori-hankkeen projektisuunnittelija Kaisa Karvoselta, kaisa.karvonen[at]lihastautiliitto.fi, p. 040 350 2270 tai Seitin nuorisotyön suunnittelija Jenni Kuuselalta, jenni.kuusela[at]seittiweb.org, p. 040 738 8089.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti