perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kuvaamassa uutta videota

Tällä viikolla hankkeen työntekijöillä on ollut erilainen päivä, sillä olemme olleet mukana katsomassa uuden videomme kuvaamista. New Dawn oli järjestänyt kuvauspaikaksi hienon huoneiston Turun keskustassa, josta oli hulppeat näkymät kaupungin ylle. Siellä sitten olimme mukana ja seurasimme kuvausten etenemistä. Video tullaan julkaisemaan syyskuun alussa, mutta ehkä seuraavat kuvat antavat pientä mielikuvaa tulevasta.

Tuomiokirkko näkyi ikkunasta.
Näkymää torin suuntaan.
Kuvausten alkua odotellessa.
Nyt siis tuotannossa on lyhyt video, jolla tuodaan esiin kolmevuotisen hankkeen aikana tehdyt materiaalit. Meillähän on paljon materiaalia työstetty yhdenvertaisesta työelämästä sekä työnhakuun liittyen. Jos et vielä ole käynyt vilkaisemassa tehtyjä materiaaleja, löytyvät ne osoitteesta www.duunimentori.fi/opetusmateriaalit

Ruudulta näimme sivuhuoneeseen, mitä kuvattiin.
Kuvausten etenemistä seurasimme käsikirjoituksen avulla.

Alkuvalmistelut käynnissä.

Ensimmäiset otokset alkamassa.

Päivä oli kyllä hurjan mielenkiintoinen ja itsekin jännityksellä odotamme, että mitä kuvatusta materiaalista saadaan aikaan. Mutta hieno ja erilainen työpäivä oli kyllä keskiviikkona. Kuvausporukka oli leppoisaa ja luovia ideoita kupli päivän aikana. Syyskuuta siis odotellessa, jotta saamme videon julkaisuun!


Rekvisiittaa luodessa.

Post it -lapuille tuli käyttöä.

Välillä ennätettiin leikkiä ja rakennella.

Ja lopuksi vielä äänitettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti