tiistai 10. toukokuuta 2016

Tepsivät teot työelämään

Monissa yrityksissä on jo toimivia käytäntöjä arjen pyörittämiseen, mutta helposti tietoa uhkaa jäädä vain ko. yrityksen tietoisuuteen. Nyt Työ- ja elinkeinoministeriön Yritys-Suomi -sivustolle halutaankin nyt koota tietopankkia, jossa jaettaisiin hyviä käytäntöjä ja yrityksiä työpaikoilta. Osa niistä voi vaikuttaa itsestäänselvyyksiltä, mutta silti ne on hyvä tuoda esiin. Tietopankin idea on, että hyvät käytännöt olisivat kaikkien käytettävissä ja jalostettavissa. 

Mitä sanoisit vaikka tällaisista teoista? Parantavatko ne oloja yrityksissä?

Joustavuus


Olemme työpaikallamme joustavia puolin ja toisin. Työt tehdään kiirehuippuina ja hiljaisempina aikoina pidetään vapaata. Tämä onnistuu, kun on luottamusta.

Keppijumppa


Meillä on heti aamulla yhteinen keppijumppa, jossa tehdään 10 liikettä seitsemässä minuutissa. Tämä on positiivinen, kiva päivän aloitus, joka auttaa kiirehtimään töihin klo 8.15 kun jumppa alkaa! Heti aamusta on virkeä olo, koska veri kiertää niska-hartiaseudulla. Tähän ei mene aikaa kuin seitsemän minuuttia aamusta, mutta säännöllisyys tekee sen tehokkaaksi, eikä työpäivä pirstaloidu aamujumpasta. Kaikille on matala kynnys tulla mukaan. Jumppa sopii kiireiselle, ei matka-aikoja, ei kuluja, ei vertailuja paremmuudesta eikä välineistä!

Työpajatoiminta


Järjestämme työpajatoimintaa eri aiheista, työhön liittyvistä haasteista. Työpajaohjaajat ovat henkilöstöstä. Työpajassa saa vertaistukea, käydään ammatillista keskustelua ja kehitellään haastepankkia. Työpajatyöskentelyn avulla syntyy ratkaisuja ja tulosta sekä sujuvaa työskentelyä yhteistyössä. Onnistumisen kannalta on tärkeätä, että työpajalla on selkeä teema - aiheesta putoamista kannattaa välttää.

Tepsivät teot työelämään -vinkkejä kannattaa käydä lukemassa klikkaamalla tästä. Voit myös jättää sivustolle oman vinkki muiden luettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti