torstai 7. tammikuuta 2016

Hankkeessa käynnistyy kolmas toimintavuosi

Hankkeen vuosi on käynnistynyt räväkästi, kun olemme olleet jo Jyväskylässä kouluttamassa. Pakkassää aiheutti hieman probleemia, kun mennessä ei juna lähtenyt ollenkaan liikkeelle Turussa raidevian vuoksi. Alkumatka menikin busseilla Tampereelle ja jännitystä oli ilmassa, että odottaisiko jatkojuna puoli tuntia myöhässä saapuvia matkaajia. Onneksi odotti! Jyväskylään päästiin, mutta siellä ei takseja saanut, kun kaikki olivat varattuina pakkassään takia, joten pikamarssia koulutuspaikalle. Lopulta koulutus alkoi 40 minuuttia myöhässä, mutta hyvin se ilmeisesti meni ja paljon kysymyksiä nousi Facebookkia koskien. Kun paluumatka koitti, hymyilytti, kun juna oli kerrankin ajoissa. Itku tuli kuitenkin pitkästä ilosta, kun 10 minuuttia ennen Turkua pysähtyi juna tunniksi odottamaan, jotta edellä raiteilla ollut tavarajuna pääsi pois tieltä. Hieman oli kiukkuista porukkaa junassa ja toivotaankin, että kevään tulevat koulutukset eivät ole yhtä vaiherikkaita, kuin vuoden ensimmäinen!

Muutoin tammikuussa ollaan paljon vielä toimistolla ja suunnitella tulevia juttuja keväälle. Sekä työstetään ja julkaistaan taas lisämateriaalia verkkosivuilla. Tänä vuonna hankkeen pääpaino on yhdistysten mentoroinnissa ja heidän tukemisessä että työnhakukoulutusten järjestämisessä. Jos teitä kiinnostaa kuulla lisää mentoroinnista, kannattaa yhteyttää ottaa sähköpostilla Iita Makkoseeen (etunimi.sukunimi@lihastautiliitto.fi). Iita vastaa toiminnasta yhdistysten kanssa, jotka ovat saaneet Paikka auki -nuoren vuodeksi töihin järjestöön ja haluavat mentorointiapua tässä prosessissa. 

Jos teitä kiinnostaa taas enemmän työnhakukoulutukset, kannattaa olla yhteyksissä Kaisa Karvoseen (etunimi.sukunimi@lihastautiliitto.fi). Hanke pystyy järjestämään eri pituisia työnhakukoulutuksia, joissa pääpaino on työnhaku sosiaalisen median avulla (eli kuinka hyödyntää vaikka LinkedInia, Twitteriä tai yleinen netiketti). Sähköpostia lähettämällä kerromme toki mielellämme lisää aiheesta.

Eli ottakaa rohkeasti yhteyttä, pyytäkää apua ja pyytäkää meitä mukaan! Mielellämme olemme tukena ja kouluttamassa niin kauan kuin hanketta on jäljellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti